Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Népszerűség

A népszerűség komoly felelőség. Nem csak megszerezni, de megtartani is kell. Ezért fontos, hogy ne változtasson meg, ne szálljon a fejedbe a dicsőség, hisz ugyanaz az ember vagy, max. többen kedvelnek. Attól még maradj szorgalmas, segíts otthon, tanúlj jól. Hisz a fiúk is az okos lányokat szeretik. A 3 legfontosabb dolog a népszerűséghez:

1. Okos

2. Ápolt

3. Kedves

Ezeket ne feledd el, és akkor simán megbírkózól a hirtelen jött hatalommal. A legtöbb lány, mikor népszerű lesz, akkor egyben bunkó, nagyképkű, kétszínű dög lesz. A többiek meg utánozni akarják. Csak arra nem gondol, hogy mikor megváltozott, több lett az ellensége, mint akik szeretik. A régi barátai maradnaak 'lúzerek', nem mennek a csúcsra vele együtt, így megutálják egymást.

 

A népszerűség. A népszerűség az az, aminek az igazi értelmét nagyon sokan rosszúl tudják. Nem attól leszel népszerű, hogy undok, hisztérikus kis libaként viselkedsz. Legyél kedves mindenkivel. A ruhatáradnak sem kell feltétlenűl csilli-villinek lennie. Attól fognak többen szeretni, ha határozott vagy. Ne félj! A félős lányokat is sokan szeretik, de ha félsz, sosem leszel népszerűbb az áltlagosnál. Építs kapcsolatokat. A legjobb, ha MINDENKIVEL jól kijössz. Filmekben a 'népszerű csaj' mindig utál valakit, aki utána lúzer lesz. Te ne tegyél így. Férre ne értsd. Nem kell mindenkit szeretni. De ha nem szeretsz valakit, ne undokoskodj vele, attól legyél még kedves hozzá is, mert ha szidod, vagy gonosz vagy vele, akkor a többiek szimpátiájából is veszthetsz. Legyél mindig ápolt, és tiszta. ne rágd a körmöd. Ha a körmöd rendszeresen gondozod, nem kell műköröm, anélkűl is jó. A hajad ne mosd túl gyakran, mert úgy hamarabb zsírosodik, de ha még is szükség van rá, akkor mosd meg, de néhány alkalom után már KÖTELEZŐ lesz megmosnod a hajad gyakran, különben ronda, zsíros lesz. Arcunkat is ápoljuk, ne tapogassuk, és naponta többszőr mossuk meg, hogy ne legyen zsíros, pattanásos a bőrünk.